Yabancı Uyruklu Öğrencilerimizin Yeni Yıl Mesajı

Yabancı Uyruklu Öğrencilerimiz şehrimizin ve ülkemizin yeni yılını kutladı

Merkezimiz (TÖMER)’de öğretim gören yabancı uyruklu öğrencilerimiz ana dillerinde be Türkçe olarak şehrimizin ve ülkemizin yeni yılını kutladı. Yabancı uyruklu öğrencilerimizin yeni yıl kutlama mesajını üniversitemiz, Siirt Üniversitesi youtube kanalından https://youtu.be/J0vMTx6qtsg izleyebilirsiniz.

Dünyanın değişik coğrafyalarından öğrenci alan üniversitemizde Türkçeyi kullanmakta zorluk çeken 20 farklı ülkeden 94 yabancı uyruklu öğrencinin öğretim gördüğü TÖMER’de, kabul görmüş öğretim model ve yöntemlerinin rehberliğinde bir eğitim hizmeti sunulmaktadır.

Üniversitemiz, yabancı uyruklu öğrenci sayısını her geçen gün arttırarak farklı kültürel öğrenim ve deneyim ortamları yaratarak zenginleşiyor. Şuan üniversitemizde 40 aşkın ülkeden 2.200 yabancı uyruklu öğrencimiz “gönüllü kültür elçilerimiz” eğitim öğretim görmeye devam ediyor.

Video İçin Tıklayınız.

AYNUR ECE (0484) 212-1111 / 3807